HOME KLASSEMENT MIJN PLOEG RENNERS TEAMS ETAPPES SPELUITLEG

Speluitleg

Uitleg | Veelgestelde vragen | Prijzen

Heb je de spelregels doorgenomen maar kom je er toch niet helemaal uit? Hieronder staan de meest voor de hand liggende vragen. Heb je na het lezen van onderstaande vragen nog steeds problemen, neem dan contact op met de redactie van Sportief Zwolle.

Ik kan geen renner selecteren of mijn ploeg aanpassen

Je kunt alleen een eigen ploeg samenstellen als jij je als gebruiker hebt aangmeld voor het Tourspel van Sportief Zwolle. Inschrijving is volledig gratis en is voor ieder persoon maar eenmaal nodig. Nog niet gedaan, dat kan heel snel op deze pagina.

Ik heb me aangemeld, maar ik kan nog niet inloggen

Op het moment dat jij je hebt aangemeld bij het Tourspel van Sportief Zwolle, wordt er een automatisch gegenereerde e-mail naar jouw opgegeven e-mailadres gestuurd. Daarin staat een voor jou unieke link waarmee je telkens weer kunt inloggen. Bewaar deze e-mail dus goed, want goede kans dat je hem later nog nodig hebt.

Ik heb me aangemeld, maar ik krijg geen bevestigingsmail

Als je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, raden we je aan eerst in je SPAM-box of in de map met ongewenste e-mail te kijken. Het is heel goed mogelijk dat ons automatisch gegenereerde mailtje daar in terechtgekomen is. Ben je alleen jouw unieke link kwijt, dan kun je deze opnieuw opvragen op deze pagina.

Ik heb mijn ploeg samengesteld, maar ik zie mijzelf nog niet in de ranglijst staan.

Voldoet jouw ploeg aan alle voorwaarden zoals gesteld onder 'spelregels'? Als deelnemer moet je jouw ploeg een eigen, unieke ploegnaam meegeven, jouw ploeg moet altijd bestaan uit twaalf renners en de ploegwaarde mag het maximale budget van 150.000.000 niet overschrijden. Sta je nog steeds niet in de lijst? Neem dan contact op met de redactie van Sportief Zwolle.

Ik heb een renner geselecteerd, maar ik zie hem niet terug in mijn ploegsamenstelling.

Heb je nog wel voldoende budget om betreffende renner te selecteren? Als je renner een hogere waarde vertegenwoordigt dan jouw openstaand budget, dan zal hij niet in jouw ploeg worden opgenomen. Een andere reden kan zijn dat de betreffende renner niet is opgenomen in de definitieve Tour-selectie voor 2019. In dat geval kun je betreffende renner niet selecteren.

Ik was mijn ploeg nog aan het samenstellen, maar nu is de inschrijftermijn verlopen.

We raden je aan niet vlak voor het einde van de inschrijfperiode nog aanpassingen te doen aan jouw ploeg. Op het moment dat die termijn is verstreken, kunnen wij helaas ook handmatig geen aanpassingen meer aan jouw ploeg toepassen. Helaas moeten we hard zijn. Deelnemers die op zaterdag 6 juli 10.00 uur nog geen ploeg hebben die aan de voorwaarden voldoet, hebben pech.

Ik ben het niet eens met een toewijzing van punten.

Sportief Zwolle gebruikt de officiële wedstrijdkarakteristieken die tourorganisator ASO bekendmaakt. In geval van twijfel of onenigheid behouden wij het recht om te beslissen. Deze beslissingen zijn bindend en kunnen niet teruggedraaid worden.

Kunnen mensen zonder toegang tot internet en zonder e-mailadres meedoen?

Nee, je hebt toegang tot internet en een e-mailadres nodig. Op ieder e-mailadres kan bovendien maar één registratie worden verwerkt.

Is het mogelijk om een subleague aan te maken? Ik wil tegen mijn vrienden spelen.

In het Sportief Zwolle Tourspel 2019 zijn geen subleagues mogelijk.

Als ik op mijn eigen naam in de ranglijst klik, kan ik mijn ploeg niet zien.

Alle ploegsamenstellingen zijn niet inzichtelijk voor anderen tot moment dat de Tour de France 2019 officieel van start gaat. Tot die tijd kun je jouw eigen ploeg raadplegen (en aanpassen) op de pagina 'Mijn ploeg'. Daarvoor moet je dan wel zijn ingelogd via jouw persoonlijke link die je per e-mail hebt ontvangen na inschrijving.

Ik heb een mailtje gestuurd met mijn vraag, maar ik krijg geen antwoord.

Indien het antwoord op de vraag in deze help of de regels staat krijg je geen reactie op jouw mailtje. Lees deze dus eerst goed door.

Ik heb een vraag die hier niet beantwoord wordt.

Lees eerst nogmaals goed de spelregels door. Hier staan alle regels met betrekking tot het spel vermeld. Biedt dit geen uitkomst dan kan je contact opnemen met de redactie van Sportief Zwolle, waarna zo spoedig mogelijk antwoord volgt.

Volg Sportief Zwolle op social media

Volgen Volgen